Yr10 Assessment Week Timetable											
PERIOD	TIME	TUESDAY 14TH JUNE	WEDNESDAY 15TH JUNE	THURSDAY 16TH JUNE	FRIDAY 17TH JUNE	MONDAY 20TH JUNE	TUESDAY 21ST JUNE	WEDNESDAY 22ND JUNE	THURSDAY 23RD JUNE	FRIDAY 24TH JUNE	MONDAY 27th JUNE
1	08:50 - 09.50	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	English Literature Paper 1 Christmas Carol 1hr	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Science Physics 1hr 15mins	Science Chemistry 1hr 15mins
2	09:50 - 10.50						English Literature Paper 2 An inspector calls 1hr				
BREAK											
3	11:10 -12.10	English Language 1hr 45mins	Citizenship 1hr 45mins <b>AND</b> GCSE Food Preparation and Nutrition 1hr 45mins <b>AND</b> Music Listening in Main Hall 45Mins	Computer Science Paper 1 1hr 30 Mins <b>AND</b> Statistics Paper 1 1hr 45Mins	Maths Non Calculator Paper 1 1hr 30mins	History 2hrs <b>AND</b> R.E (4 pupils) 1hr 45mins	French Writing 1hr	Usual Timetabled Lesson	Computer Science Paper 2 1hr 30Mins <b>AND</b> Statistics Paper 2 1hr 45Mins	Maths Calculator Paper 2 1hr 30mins	Geography 1hr 30mins <b>AND</b> R.E (1 pupil ) 1hr 45mins
4	12:10 -13.10						Spanish Writing 1hr				
LUNCH											
5	13:50 - 14.50	Science Biology 1hr 15mins	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Drama 1hr	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson	French Reading 1hr	Spanish Reading 1hr
6	14:50 - 15.50				Usual Timetabled Lesson					Usual Timetabled Lesson	Usual Timetabled Lesson